Selamat Datang!

Oftewel welkom, op de site van Andyfood

Andyfood is een bedrijf in de foodsector met een indische culinaire traditie. Door de jaren heen is het koken van generatie op generatie overgebracht en dat heeft ons doen besluiten om onszelf te profileren op de huidige foodmarkt.

Door mijn ervaring in andere aziatische keukens kan ik u een keur van diverse culinaire smaken voorschotelen. Dit brengt oud en nieuw bij elkaar gestoken in een trendy fusion concept.

Het wokken is een alom bekend fenomeen en door de snelle bereiding van diverse gerechten met verse ingredienten kunnen wij u laten genieten van een culinaire happening, vandaar onze term Streetfood. Geïnspireerd op de vele verkoopstalletjes die in de aziatische landen te vinden zijn b.v. garnalen uit de wok en verse knapperigge groentes. Een heerlijke nasi of bami als basis en u zult verstelt staan wat er zoal mogelijk is.

Fingerfood is een item van ons om u te doen kennis laten maken met diverse hapjes, tappas en natuurlijk aziatisch, b.v diverse sushi’s, tempura-bereidingen, mini-spiesjes van vis of vlees.

Daarnaast bereiden wij onze eigen indische snacks, te denken valt aan loempia met een eigen gemaakt velletje, of een heerlijke risolles met indische ragoutvulling. Persoonlijkheid, creativiteit en passie voor het koken zijn voor ons belangrijke voorwaarden om u als gast te laten genieten van onze producten en diensten.

Doorloop de site en prikkel uw smaakpapillen en neem vrijblijvend contact met ons op voor de nodige informatie of mogelijkheden.

Selamat Makan (eet smakelijk)!

Andy Koopman